De första kunderna som sjösätter miljoner Salesforce Agentforce AI Agenter, åtnjuter paketerad ”Toxicity detection”

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I sin jakt på att skapa en miljard Agentforce AI Agenter inom Service Cloud (för att t ex ta nästa praktiska steg i en chattdialog med en kund som ar frågor), Sales Cloud (för att boka ett möte baserat på tillgängliga tider i två kalendrar) och Commerce Cloud har Salesforce under helgen berättat mer om vilka kunder som agerar pilotcase och redan ska vara igång med iscensatta agenter uppe och rullar i olika projekt.

0st
steg inom säkert AI skapande
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Logistik- och industrijätten Bombardier, tekniskt intresserade flygplatsen Heathrow Airport, amerikanska restaurangbokningssajten OpenTable, Wyndham Hotels med 9100 hotell, Saks och Wiley står med på den listan, berättar Clara Shih, CEO Salesforce AI i ett nytt uttalande. Snarlikt med pilotcasen är att det alla är kunder med enormt omfattande mängder kundrelationer, ärenden och repetetiva förfrågningar, dygnet runt.

En stor del som skiljer denna typ av Enterprise AI datahantering och upprättade i LAM och en Agentforce är att Salesforce påpekar hur de adderat egna tankesättet kring compliance, privacy, säker access och workflows. Det innefattar idag hos Salesforce redan förpaketerade steg såsom:

  • Secure data retrieval
  • Dynamic, grounding, RAG
  • Data masking
  • Zero data retention
  • Data demasking
  • Toxicity detection
  • Audit trail & feedback

”– Med Agentforce omdefinierar vi mjukvara för företag för ett nytt paradigm där människor och AI-agenter samarbetar för att nå kundframgång. Detta är ett genombrott för AI med stor ekonomisk potential för alla branscher.”

Säger Marc Benioff, vd på Salesforce, om satsningen

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss