NoA Ignite bygger headless Commerce Layer och Sanity för Svenskt Tenn

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Sanity by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NoA Ignite Sverige och designpartnern Barkas berättar de tagit över e-handelskontot för Svenskt Tenn. Detta i ett nytt Commerce Layer och Sanity headless CMS projekt. Det ska ha tagit fram en plattform som mer sömlöst kan integrera shoppingupplevelser för både B2C- och B2B-kunder. Nu ska en modern MACH-arkitektur finnas på plats för mer flexibilitet och en kanaloberoende kundupplevelse.

0år
är bolaget
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Catarina Mivér, e-handelsdirektör, Svenskt Tenn säger:

” – På Svenskt Tenn är engagemanget för exceptionellt hantverk, kompromisslös kvalitet och att hålla fast vid våra kärnvärden, alla aspekter av vad vi gör. Det är verkligen givande att se hur våra partners sömlöst har integrerat dessa principer i modern teknik och design, samtidigt som de behåller essensen av Svenskt Tenn.”

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss