VR ersätter MTRX med CX och marketing automation, tappat riksledande ”perf” siffror

In Drupal, Klaviyo, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

MTRX eller MTR Express har blivit VR och vrresa.se har just lanserats. VR Snabbtåg Sverige AB såg dagens ljus i maj 2024, det är numera en nordisk transportkoncern med huvudkontor i Finland som ansvarar för tågen.

0/100
är sådär bra betyg
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Gamla MTRX var bl a en totalvinnare av MKSE Digital Excellence 2016 sett till prestanda och olika smarta CX/martech-integrationer. Den första produktionen togs fram av Snowfall (en customlösning som följde på först en Drupal av Happiness och därefter en Optimizely/Episerver av bl a Valtech). Den designen förbättrades därefter 2020 av bl a Identity Works. Det är samma frontendkomponenter som används nu på nya VR digitala närvaro, dvs. React, Next.js och en Freshchat chatt. Även Klaviyo Marketing Automation finns kvar, så det ser verkligen ut som främst en yttre förändring av den tidigare custom-sajten.

Snabbheten och ”perf” siffrorna verkar däremot inte finns kvar (även om mätmetoderna är annorlunda nu åtta år senare). Det är blocking time och Largest Contentful Paint som ställer till det, den senaste är på hela 14,5 resp. 14,9 sekunder vid två Lighthouse mätningar under onsdagsförmiddagen. Det ger 42 i mobilt läge samt 73 av 100 i desktop. Mtrx.travel som släpptes 2020 fick 72/100 i betyg, en 3MB stor skapelse som då hade 57/100 i Performance (laddtid på 1,45 sekunder) med FCP på 3,2 sekunder och TtI på 7,5 sekunder.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss