Walmart tar hjälp av Scandiweb för modernare e-handelslösningar

In Adobe Commerce / Magento, Martech / CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Magento-partnern Scandiweb med kontor i Stockholm, Norge, Lettland, Kanada, Frankrike och USA upplever en fin period. Utöver den assistans de utfört för Land Rover och Jaguar på en av världens första, online-baserade kompletta bilhandlartjänster (Rockar.com) har de i år börjat jobba med självaste Walmart.





Konsultens tekniska team ska börjat arbetet med att ta fram en ny Sampling Subscription solution, onlinebaserad varuprovstjänst för Walmart. Allt på Magento 2 e-handel. Inom kort ska en ny varuprovssektion öppnas upp på Walmart.com (Ruby, Rails, RequireJS, PHP och GTM/Omniture Analytics användare) domänen.

Scandiweb har på sistone dessutom fått i uppdrag av Coca Cola att ta fram koncept hur en flaska kan kopplas samman med en digital och teknikbaserad lösning.

Scandiweb har även tagit fram en ny VR-lösning för Mercedes-Benz.

Scandiweb anlitas då de är bland de mest dekorerade Magento-partners världen över. En större del av deras tekniska leverans kommer från Lettland, där huvudkontoret återfinns. Sverige-chefen är sedan slutet av förra året Emil Ponnert.

Leave a Comment